Home         Product         Behandelingen         Pedicure         Aanbiedingen         Adresgegevens         Contact         

Product

LANÈCHE

Lanèche is een professioneel huidverzorgingsmerk dat voor alle verschillende huidtypes precies de juiste verzorging in het assortiment heeft.
Om te bepalen wat voor uw huid de juiste producten of behandelingen zijn, is professionele kennis vereist.

Om die reden treft u de Lanèche producten niet aan in winkels, drogisterijen of parfumerieën, maar uitsluitend bij de professionele schoonheidsspecialiste.
Ik heb hiervoor een speciale scholing gevolgd aan het hoofdkantoor van Lanèche, zodat ik u precies de producten en behandelingen kan adviseren die bij u passen.

Lanèche presenteert haar huidverzorgings- en behandelingprogramma met als titel Beauty Innovations.

De producten zijn gebaseerd op het uitgangspunt dat het niet voldoende is om de huid alleen maar te voeden. Bij de Lanèche huidverzorgingsproducten wordt, naast het toedienen van uitgebalanceerde werkstoffen, de huid ook aangespoord om zelf te werken aan herstel en vernieuwing.
Dit gebeurt met pro-vitamines, vitamines, co-enzymen en tal van andere natuurlijke plantaardige bouwstoffen.

De huid wordt actief en fit, krijgt een betere structuur en het verouderingsproces wordt vertraagd door een sterke huidconditie.

STRICTLY PURE


De Strictly Pure voetenlijn is een strikt natuurlijke lijn waarbij uitsluitend gebruik gemaakt wordt van natuurzuivere ingrediënten en lichaamseigen stoffen. De producten zijn bovendien dierproefvrij en hypoallergeen.

De Strictly Pure lijn is een lijn, speciaal voor de voeten, die tot doel heeft het natuurlijke herstelvermogen van de huid te ondersteunen en voorts om de huid gezond te houden en te verfraaien.

Alle crèmes zijn ontwikkeld om de processen van de huid te reguleren. Specifieke problemen zoals overmatige eeltgroei, kloven of een storing in de vochtregulatie worden aangepakt.

De producten kunt u, naast een bezoek aan de pedicure, thuis gebruiken om zo de voeten in een optimale conditie te houden.